Öckerö Bed and Breakfast

Öckerö Bed & Breakfast, havsnära på västra Öckerö i Göteborgs norra skärgård, har enkel- och dubbelrum med möjlighet till extrasäng. Lakan, handdukar och en trevlig frukostbuffé ingår i rumspriset.

Öckerö Bed & Breakfast ligger 500 m från havet på Öckerös västra sida. Lugnt och tyst läge på en gata utan genomfartstrafik. Med en promenad på ca 10 min så är Du vid Öckerö centrum. På Öckerö finns post, bank, bibliotek m.m. Vi kan erbjuda enkel- och dubbelrum med möjlighet till extrasäng. Rummen är renoverad med sköna sängar. Det finns ett fullt utrustat kök med kyl/frys, riktig spis med ugn, micro, kaffe-vattenkokare, toaster m.m. I rumspriset ingår lakan, handdukar och en trevlig frukost buffé. Reser Du i jobbet kan nämnas att det är endast 20 minuters resväg till t.ex. Volvo Torslanda.
Bra stor fri parkering.

Utflyktsmöjligheterna är många

Utflyktsmöjligheterna är många, men varför inte besöka några av kommunens andra 10 öar med hjälp av vägverkets kostnadsfria vägfärjor eller kanske en båttur till Marstrand eller Vinga. På grannön Hönö arrangeras varje dag fisketurer för intresserade. Museum, hembygdsgård och utställningar alldeles i närheten. Tycker man om salta bad så finns badplats bara 5 min bort.